Scholen

Over ons

Volare: dat zijn onze medewerkers. Zij zetten zich iedere dag onvoorwaardelijk en met veel energie in voor onze leerlingen. Dit doen zij in verbinding met de  leerlingen en hun ouders en met vertrouwen in de toekomst van de leerlingen.

Het is onze overtuiging dat ieder kind iemand nodig heeft die zich met hem verbindt.

Iemand die er onvoorwaardelijk voor hem is en zich geeft. Iemand die zich niet neerlegt bij de weerbarstige praktijk, maar daar juist doorheen breekt. Vanuit die verbinding kan zoveel meer ontstaan dan wij ooit voor mogelijk hadden gehouden.

We zijn er onvoorwaardelijk voor onze leerlingen. We hebben vertrouwen in hun toekomst en zijn overtuigd dat zij talenten en mogelijkheden hebben. Samen werken we aan hun toekomst en we geven daarbij niet op als het lastig of ‘pittig’ wordt.

 

Gecertificeerde trainers

Alle scholingen worden door gecertificeerde trainers verzorgd. Ook scholingen op maat zijn mogelijk.
Bij ons houdt een cursus niet op bij de laatste bijeenkomst. Onze cursusleiders blijven altijd beschikbaar voor vragen achteraf. Wij begeleiden u naar passend onderwijs.

Na het volgen van de basiscursus autisme kon ik de volgende dag meteen aan de slag. Je merkt dat de cursusdocenten weten waar ze het over hebben door hun eigen jarenlange ervaring met leerlingen met autisme.