Wil jij werken aan een mooie toekomst voor onze leerlingen? En hen begeleiden naar hun volgende stap?
De Verschoorschool is dan op zoek naar jou!

We zoeken leerkrachten die zich willen verbinden aan onze leerlingen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat ieder kind iemand nodig heeft die voor hem of haar gaat. Iemand die zich niet laat (af)leiden door bepaald gedrag. Iemand die vertrouwen houdt in de toekomst van de leerling op basis van ieders unieke talenten en mogelijkheden. Iemand die er onvoorwaardelijk is voor het kind en onderwijs biedt vanuit mogelijkheden en hoge verwachtingen.

Jouw werk bestaat uit het lesgeven over de volle breedte aan een kleine groep van 12 tot 16 leerlingen. We zoeken leerkrachten voor de Verschoorschool voor zowel de onderbouw, middenbouw als bovenbouw op onze locaties aan het Groenelaantje en het Junior College.

Samen met je andere collega’s werk je in een enthousiast en betrokken onderwijsteam van leerkrachten waar ook een IB-er, een orthopedagoog en andere specialisten bij horen, die je verder op weg helpen bij het zoeken naar oplossingen voor jouw leerlingen. En natuurlijk kun je hierbij ook rekenen op de hulp van een leraarondersteuner. Het functiegebouw van stichting Volare kent zowel een functie van leraar die is ingedeeld in LB als in LC van de Cao Primair Onderwijs. Jouw inschaling vindt plaats op basis van je ervaring en opleiding. Natuurlijk kun je je verder ontwikkelen en mag je rekenen op opleidingsmogelijkheden en persoonlijke begeleiding bij je start.

Het liefst wil je fulltime werken (1,0 wtf) maar een duobaan is bespreekbaar. Wil je in je sollicitatie aan geven hoeveel je wilt werken?

We zoeken iemand die flexibel en creatief is, goed kan communiceren en samenwerken, maar ook zelfstandig kan werken en een groot reflectief vermogen heeft. Je begrijpt dat gedrag van leerlingen een vraag is en je werkt vanuit vertrouwen. Met jouw gevoel voor humor en relativeringsvermogen geef je niet snel op en ben je een fijne collega. Je hebt je Pabo opleiding afgerond en wanneer je een aanvullende opleiding hebt gedaan, lezenwe dat graag. En natuurlijk zijn je pedagogische en didactische competenties op orde, want onze leerlingen kennen verschillende niveaus en we (willen) werken op basis van leerlijnen maar dat is voor jou geen probleem, toch?

Volare

Stichting Volare heeft scholen voor speciaal onderwijs, speciaal basisonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. Samen met ongeveer 100 collega’s verzorgen wij onderwijs dat net een stapje verder gaat. We houden rekening met onderwijsbehoeften, maar we gaan voor de talenten van onze kinderen zodat ook zij een mooie toekomst krijgen die past bij hun mogelijkheden. Dat vraagt veel van onze medewerkers, vooral dat zij zichzelf goed kennen, niet snel opgeven en altijd kijken naar wat wel kan. Daarbij werken we vanuit hoge verwachtingen.

Wanneer dit alles je aanspreekt dan maken we graag kennis met je!

Je kunt reageren door onderaan de pagina het sollicitatieformulier in te vullen. Vul je gegevens in, beantwoord 3 korte vragen en upload je CV. Wij laten z.s.m. iets van ons horen.

Heb je vooraf nog vragen? Dan kun je voor meer informatie contact opnemen met Susanne Bruning, directeur, via telefoonnummer 0341-25 30 52.

In overleg met jou zullen we kijken wanneer we een eventueel gesprek kunnen plannen. Een rondleiding en het ‘meedraaien’ in de klas kunnen we, daarna, in overleg organiseren. Wanneer we jou hebben gevonden, sluiten we deze vacature. Natuurlijk willen we graag dat je start aan het begin van het nieuwe schooljaar, dus wacht niet te lang met reageren!

Sollicitatieformulier leerkracht speciaal onderwijs

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Heb je voorkeur voor een school?*
Heb je voorkeur voor:*
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.