Wil jij werken aan een mooie toekomst voor onze leerlingen? En ga jij door waar anderen opgeven?

Dan ben je van harte welkom bij stichting Volare! Werken aan speciaal onderwijs

We zoeken voor het nieuwe schooljaar een leerkracht voor 3 dagen in de week (0,6 wtf) voor onze kleutergroep in Zeewolde, de Zeeleeuwen.

Jouw werk als leraar is in onze kleutergroep Zeewolde waar we vanuit de Verschoorschool samenwerken met SBO de Springplank en de basisscholen in Zeewolde. De groep richt zich op onze jonge kinderen die (tijdelijk) meer nodig hebben dan het regulier onderwijs kan bieden of voor wie observatie en diagnostiek nodig is. Voor veel kinderen is het doel van plaatsing in deze groep, dat zij daarvandaan (terug) gaan naar een basisschool.

Samen met je collega’s van de Verschoorschool en de Springplank geef jij onderwijs aan kinderen in de kleuterleeftijd. Bij deze kinderen is het aanleren van vaardigheden om in een reguliere schoolsetting goed mee te kunnen en zich daar veilig en op het gemak te voelen erg belangrijk.

Naast lesgevende taken verwachten we van jou een observerende houding en goede rapportagevaardigheden.

Je komt te werken in een klein enthousiast en betrokken onderwijsteam van leraren en leraarondersteuners. Bij dit team horen ook een orthopedagoog, een IB-er en andere specialisten, die met jou zoeken naar oplossingen voor onze leerlingen.

Je hebt oog voor wat het kind nodig heeft en door jou voelen onze leerlingen zich veilig en komen ze (weer) tot leren.

Wij zoeken een PABO opgeleide leraar die flexibel en creatief is, kennis heeft over de ontwikkeling van het jonge kind, goed kan communiceren, zelfstandig is maar ook goed kan samenwerken en een groot reflectief vermogen heeft. Een leraar die begrijpt dat achter het gedrag van leerlingen een vraag zit en die werkt vanuit vertrouwen.

Is dit jou op het lijf geschreven, beschik je over een gezonde hoeveelheid relativeringsvermogen en geef je niet snel op, dan maken we graag kennis met je!

Je kunt reageren door je motivatie en CV te mailen naar sollicitatie@volare-onderwijs.nl of door je cv te uploaden en je interesse te tonen via de website.

Arbeidsvoorwaarden

Je wordt benoemd in de functie van leraar conform de huidig geldende CAO primair Onderwijs. Je mag rekenen op goede persoonlijke begeleiding bij je start en wij bieden ruime opleidingsmogelijkheden, want wij vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen.

Volare

Stichting Volare heeft scholen voor speciaal onderwijs, speciaal basisonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. Onze leerlingen komen uit 8 gemeenten op de Noordwest Veluwe (Elburg, Epe, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Zeewolde en Nijkerk). Samen met ongeveer 100 collega’s verzorgen wij onderwijs dat net een stapje verder gaat. We houden rekening met beperkingen maar we gaan voor de talenten van onze kinderen zodat ook zij een mooie toekomst krijgen die past bij hun mogelijkheden. Dat vraagt veel van onze medewerkers, vooral dat zij zichzelf goed kennen, niet snel opgeven en altijd kijken naar wat wel kan.

Misschien heb je nog vragen? Dan kun je voor meer informatie contact opnemen met Susanne Bruning, directeur, via telefoonnummer 0341-25 30 52.

De vacature sluit wanneer wij de juiste kandidaat voor deze mooie baan gevonden hebben.  

Solliciteren

Wanneer onze school je aanspreekt en je jezelf herkent in het bovenstaande profiel, dan maken we graag kennis met je! Je kunt reageren door onderaan de pagina het sollicitatieformulier in te vullen. Vul je gegevens in en upload je motivatie en CV. Wij laten z.s.m. iets van ons horen.

Deze vacature sluit wanneer wij de juiste kandidaat voor deze mooie baan gevonden hebben.  

Sollicitatieformulier leerkracht Zeeleeuwen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 4.
      Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.