Wil jij werken aan een mooie toekomst voor onze leerlingen? En hen begeleiden naar hun volgende stap?

Dan ben je van harte welkom op de Van der Reijdenschool! De school voor speciaal basisonderwijs

We zoeken een leerkracht voor de bovenbouw die zich wil verbinden aan onze leerlingen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat ieder kind iemand nodig heeft die voor hem of haar gaat. Iemand die zich niet laat (af)leiden door moeilijkheden in het leren of bepaald gedrag. Iemand die vertrouwen houdt in de toekomst van de leerling op basis van ieders unieke talenten en mogelijkheden. Iemand die er onvoorwaardelijk is voor het kind en onderwijs biedt vanuit mogelijkheden en hoge verwachtingen.

Jouw werk bestaat uit het lesgeven aan een kleine groep van 12 tot 16 leerlingen. Samen met je andere collega’s werk je in een enthousiast en betrokken onderwijsteam van leerkrachten waar ook een kwaliteitscoördinator, een orthopedagoog en leraar ondersteuners bij horen, die je verder op weg helpen bij het zoeken naar oplossingen voor jouw leerlingen.

Het functiegebouw van stichting Volare kent zowel een functie van leraar die is ingedeeld in LB als in LC van de Cao Primair Onderwijs. Jouw inschaling vindt plaats op basis van je ervaring en opleiding. Natuurlijk kun je je verder ontwikkelen en mag je rekenen op opleidingsmogelijkheden en persoonlijke begeleiding bij je start.

Het betreft een vacature voor drie dagen (0,6 wtf)

We zoeken iemand die flexibel en creatief is, goed kan communiceren en samenwerken, maar ook zelfstandig kan werken en een groot reflectief vermogen heeft. Je begrijpt dat gedrag van leerlingen een vraag is en je werkt vanuit vertrouwen. Met jouw gevoel voor humor en relativeringsvermogen geef je niet snel op en ben je een fijne collega. Je hebt je Pabo opleiding afgerond en wanneer je een aanvullende opleiding hebt gedaan, lezen we dat graag. En natuurlijk zijn je pedagogische en didactische competenties op orde want onze leerlingen kennen verschillende niveaus en we (willen) werken op basis van leerlijnen maar dat is voor jou geen probleem, toch?

Volare

Stichting Volare heeft scholen voor speciaal onderwijs, speciaal basisonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. Samen met ongeveer 100 collega’s verzorgen wij onderwijs dat net een stapje verder gaat. We houden rekening met onderwijsbehoeften maar we gaan voor de talenten van onze kinderen zodat zij een mooie toekomst krijgen die past bij hun mogelijkheden. Dat vraagt veel van onze medewerkers dat zij zichzelf goed kennen, niet snel opgeven en kijken naar wat wel kan.

Solliciteren

Wanneer onze school je aanspreekt en je jezelf herkent in het bovenstaande profiel, dan maken we graag kennis met je! Je kunt reageren door onderaan de pagina het sollicitatieformulier in te vullen. Vul je gegevens in en upload je motivatie en CV. Wij laten z.s.m. iets van ons horen.

Misschien heb je nog vragen? Dan kun je voor meer informatie contact opnemen met Marloes van Bussel, directeur, via telefoonnummer (0341) 25 30 52.

In overleg met jou zullen we kijken wanneer we een eventueel gesprek kunnen plannen. Een rondleiding en het ‘meedraaien’ in de klas kunnen we, daarna, in overleg organiseren.

Wanneer we jou hebben gevonden, sluiten we deze vacature. Natuurlijk willen we graag dat je snel start, dus wacht niet te lang met reageren!

Sollicitatieformulier leerkracht speciaal basisonderwijs

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 4.
      Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.