Wij zoeken op korte termijn een orthopedagoog voor 4 of 3 dagen in de week (0,8 – 0,6 wtf) die een groot hart heeft voor kinderen. Je komt te werken in een enthousiast en betrokken team. Samen met vier andere gedragswetenschappers vormen jullie de vraagbaak voor alle complexe ondersteuningsvragen op het gebied van leren en gedrag. Verder zijn jullie, samen met de intern begeleiders, ondersteunend aan en inspirerend voor onze leraren en leraarondersteuners.
 
Je werkt vooral op onze locatie in Nunspeet en de functie is ingedeeld in schaal 11 van de Cao Primair Onderwijs. Natuurlijk kun je je verder ontwikkelen en mag je rekenen op opleidingsmogelijkheden.
 
Jouw werk zal bestaan uit hele traject van aanmelden en toeleiden van leerlingen. Je werkt volgens handelingsgerichte diagnostiek en geeft richting en sturing aan de ontwikkelingsperspectiefplannen. Je hebt contacten met onze samenwerkingspartners, ouders en andere zorgaanbieders. Je geeft werkbare adviezen en begeleiding aan de leerkrachten en leraarondersteuners in jouw groepen. Zowel op individueel niveau als op groepsprocessen en dynamiek.
Met jouw expertise en ervaring binnen de klassen (je bent daar regelmatig), lever je een belangrijke bijdrage aan de beleidsontwikkeling op het terrein van de sociaal emotionele ontwikkeling en het welbevinden van onze leerlingen gedurende hun hele schoolloopbaan.

Functie-eisen

Wij zoeken iemand die flexibel en proactief is, goed kan communiceren en samenwerken, maar ook zelfstandig kan werken en een groot reflectief vermogen heeft. Je weet de theorie te vertalen naar de praktijk en je blijft zoeken naar mogelijkheden en oplossingen. Je geeft niet snel op. Je hebt je opleiding tot orthopedagoog afgerond en bent in het bezit van een diagnostische bevoegdheid. En natuurlijk heb je kennis van en affiniteit met leerstoornissen en gedragsproblematiek en ben je in staat om intensieve ondersteuningsvragen te beantwoorden. Wanneer je ervaring hebt binnen het onderwijs, dan heb je een streepje voor!
 

Arbeidsvoorwaarden

Volare
Stichting Volare heeft scholen voor speciaal onderwijs, speciaal basisonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. Onze leerlingen (+ 300) komen uit 8 gemeenten op de Noordwest Veluwe (Elburg, Epe, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Zeewolde en Nijkerk). Samen met ongeveer 100 collega’s verzorgen wij onderwijs dat net een stapje verder gaat. We houden rekening met beperkingen maar we gaan voor de talenten van onze kinderen zodat ook zij een mooie toekomst krijgen die past bij hun mogelijkheden. Dat vraagt veel van onze medewerkers, vooral dat zij zichzelf goed kennen, niet snel opgeven en altijd kijken naar wat wel kan.
 

Wanneer dit alles je aanspreekt dan maken we graag kennis met je!

Je kunt reageren door onderaan de pagina het sollicitatieformulier in te vullen. Vul je gegevens in en upload je CV. Wij laten z.s.m. iets van ons horen.

Misschien heb je nog vragen? Dan kun je voor meer informatie over de functie contact opnemen met Marloes van Bussel, directeur, via telefoonnummer 06-31 68 09 59.

In overleg met jou zullen we kijken wanneer we een eventueel eerste gesprek kunnen plannen.
Wanneer we jou hebben gevonden, sluiten we deze vacature.
 

Stichting Volare

Volare heeft SO, SBO en VSO scholen binnen haar stichting en verzorgt onderwijs voor leerlingen met complexe vragen op het gebied van leren en gedrag, in de leeftijd van 4 jaar tot en met 16 jaar.
Vanuit onze missie doen wij er alles aan om voor onze leerlingen:

  • een omgeving te scheppen waarbinnen zij zich veilig weten;
  • hen in staat te stellen zich te ontwikkelen op een wijze die aansluit bij hun individuele mogelijkheden en talenten;
  • maatwerk te verzorgen die aansluit op hun ondersteuningsvragen;
  • vanzelfsprekend samen te werken met ouders en hulpverleningsorganisaties.

Stichting Volare ondersteunt leerlingen ook bij hun overstap van (voortgezet) speciaal naar regulier onderwijs. Dit mogelijk maken in alle gemeenten binnen onze regio, is ook een ambitie van ons. Wij realiseren ons dat het waarmaken van al deze ambities alleen mogelijk is, als de kwaliteit van het onderwijs van hoog niveau is en zich blijft ontwikkelen. Dit in samenhang met de veranderingen van ondersteuningsbehoeften van leerlingen en ontwikkelingen in de samenleving. Onze medewerkers werken daarom voortdurend aan de ontwikkeling van hun expertise en vaardigheden zodat deze ook voor de toekomst geborgd blijven.

Soort vacature: parttime of fulltime
Sluitingsdatum: 08-06-2023
FTE 0,8 – 0,6
Startdatum: In overleg
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
Salaris: schaal 11

Sollicitatieformulier orthopedagoog

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.