Header afbeelding vervolg tekstpagina's

Bekijk hieronder de beschikbare vacatures.

 

 • Kun jij het gedrag van kinderen vertalen en uitleggen?
  En ben je creatief en praktisch in je oplossingen voor wat
  wel werkt voor de leerling?

We zoeken op korte termijn een orthopedagoog / psycholoog voor 4 dagen in de week (0,8 wtf) die een groot hart heeft voor kinderen. Je komt te werken in een enthousiast en betrokken team. Samen met vier andere gedragswetenschappers vormen jullie de vraagbaak voor alle complexe ondersteuningsvragen op het gebied van leren en gedrag. Verder zijn jullie, samen met de intern begeleiders en teamleiders, ondersteunend aan en inspirerend voor onze leraren en leraarondersteuners.

 • Wil jij werken aan een mooie toekomst voor onze leerlingen? En ga jij door waar anderen opgeven?

We zoeken op korte termijn een leerkracht voor 2 dagen in de week (0,4 wtf) die zich wil verbinden aan onze leerlingen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat ieder kind iemand nodig heeft die voor hem of haar gaat. Iemand die zich niet laat (af)leiden door bepaald gedrag maar vertrouwen houdt in de toekomst van de leerling op basis van ieders unieke talenten en mogelijkheden. Iemand die er onvoorwaardelijk is voor het kind.

 • Heb jij oog voor het individuele kind?
  En veel gevoel voor het jonge kind?

We zoeken op korte termijn een leerkracht voor, in eerste instantie, 3 ochtenden in de week (0,4 wtf) die zich wil verbinden aan onze leerlingen, waarbij een nauwe samenwerking met het team van Pactum centraal staat. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat ieder kind iemand nodig heeft die voor hem of haar gaat. Iemand die zich niet laat (af)leiden door bepaald gedrag maar vertrouwen houdt in de toekomst van de leerling op basis van ieders unieke talenten en mogelijkheden. Iemand die er onvoorwaardelijk is voor het kind.

 • Wil jij meewerken aan een mooie toekomst voor onze leerlingen? 
  En vind jij werken op basis van vervanging geen probleem?

 Dan zijn wij heel nieuwsgierig naar je! Binnen stichting Volare is er regelmatig ruimte voor tijdelijk werk als leraar.

 

*Wij werken niet met commerciële bureaus voor de invulling van onze vacatures*